Liian paksu perhoseksi?

Tänään kehokuurin 8. päivänä  ruokavalioon tuli mukaan kasvikset, jeeee!

Tänään kehokuurin 8. päivänä ruokavalioon tuli mukaan kasvikset, jeeee!

Tälle sivulle ajattelin koota ajatuksia omasta kehorempasta, joka alkoi keväällä 2014 kuntoremontilla. Heinäkuu lomailtiin ja silloin ei paljoa remppoja mietitty, nautittiin mökkeilystä ja kesän antimista 🙂 Elokuussa paluu ruotuun olikin sitten hankalaa ja onnekseni löysin itselleni hyvän henk koht valkun noihin ruokahommiin ja kokonaisvaltaiseen terveellisempään elämään, nyt mennä porskutellaan uutta kohti ja ruokavalio on pistetty uusiksi.

Olen lukioaikojen jälkeen ollut aina hieman pyöreä – enemmän ja vähemmän. Vuonna 2000 laitoin sitten kropan omatoimisesti remonttiin ja painoa putosi vuodessa -37kg. Ja siinä pysyttiin jokunen vuosi, kunnes tuo ukkeli tuli elämääni ja tyypilliset parisuhdekilot hiipivät hiljalleen lanteille ja muuallekin. Lopullinen niitti oli muutto maalle 24/7  hommiin, jossa oma aika ja liikunta  jäi lähes kokonaan pois ja ne illan pienet omat hetket täytettiin herkuttelulla. Lisäksi siinä työssä stressihormonin taso oli jatkuvasti huipussaan ja se ylläpitää ylipainoa, kaiken muun ohella. Onneksi se aika on ohi ja voi vaan itse vaikuttaa omaan stressitasoonsa 😉

Sitä alkaa välttelemään kameroita ja peilejä, eikä halua nähdä todellista tilaansa. Sisäisesti on aina se hoikka ihminen. 2012 saatuamme oman elämämme takaisin tajusin miten olikin peilikuva muuttunut, mutta silloin ei ollut voimia tehdä asialle mitään. Energia meni palautteluun ja uuden elämän rakentamiseen. Nyt on peruspalikat kunnossa ja voimia tuntuu olevan.

kirja

Lukemista.

Tutustuin CellReset ohjelmaan vanhan työkaverin kautta ja aloin tutkiskelemaan sen antamia mahdollisuuksia yhdessä Fitline-tuotteiden kanssa. Solujen nollaus ja kehosta kaiken törkymöykyn poistaminen alkoi kuulostaa oikein hyvältä vaihtoehdolta. Sattumalta netin kautta löytyi mulle oma valkku, jonka kanssa synkkaa hyvin. Kuin sattumalta meillä on samanlainen ammatillinen tausta ja iät lähempänä toisiamme, joten ymmärrys on mitä mainioin.

Aloitin optimoinnilla ja tutustutin kroppani Fitlinen tuotteisiin, joita ei muuten suotta kehuta. Jo nyt on moni kolotus jäänyt pois ja nivelkivut vähentyneet. 28 päivän kehokuuri on rankka, mutta ainakin minulla se toimii ja paino tippuu mukavasti. Vielä on pitkä matka edessä ja taivalta on, mutta innolla odotan.

Ihmisen pitää asettaa itselleen pieniä tavoitteita ja palkita onnistumisista itseään.  Mennään ilolla, kuten valkkunikin sanoo 🙂 Haaveissa minulla on mm vanhan harrastukseni ratsastuksen elvyttäminen, jahka kevenen 😉

Kroppa puhdistuu parastaikaa kovaa tahtia ja se ei aina tunnu mukavalta. Mutta se on tehtävä, jotta voidaa nollata ja siirtyä seuraavaan vaiheeseen – nauttimaan ihanasta keski-iästä rakkaan ja ystävien kanssa.

Tänne siis kommentoin matkaani uuteen kokoon, hommaa on!

 

10665173_10152719876083522_3742638180078256489_n

Uniin menossa nieriää maustettuna yrteillä, chilillä, pippurilla, valkosipulilla ja limellä – mutta ei suolaa.Tuli muuten maukasta ja tehdään uudestaankin.

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

40 + = 41